Registratieovereenkomst

Regels
Dit forum is gewijd aan discussie. Voor een optimale discussie is vrijheid van meningsuiting van het grootste belang, maar tegelijkertijd hanteren we een set gedragsregels om het niveau op peil te houden. We hebben gemeend de volgende korte en redelijke regels op te moeten stellen. Het niet houden aan deze regels kan leiden tot verwijdering van het forum!

Men dient te posten onder één 'identiteit'. Dit om scheve verhoudingen die niet op de werkelijkheid berusten te voorkomen.

Het onderwerp van een topic en de inhoud ervan moeten overeen komen. Dus geen loze kreten, off-topic gepraat of moddergegooi. Gebeurt dit wel, dan kan de topic gelocked worden door een moderator of administrator. Gelockte topics worden periodiek naar het betreffende archief verhuisd.

Topics worden verplaatst als ze op een ander forum thuishoren.

Je mag zeggen wat je wilt - vrijheid van meningsuiting staat hoog in het vaandel. We willen echter wel argumenten horen, dus nodeloze scheldpartijen worden niet getolereerd. Dergelijke berichten worden dan ook verwijderd. Hetzelfde geldt voor berichten die (al dan niet per ongeluk) dubbel gepost zijn, en berichten die onnodig veel of grote plaatjes bevatten.

Om privacy-redenen voor de eigenaren is het niet toegestaan om op dit forum topics met keteken-nummers c.q. foto's met herkenbare kentekens te posten.

Topics worden gelocked als ze te groot worden om nog te volgen. Heb je echter goede argumenten voor het unlocken van een topic, stuur dan een bericht naar een van de moderators of administrators en de betreffende persoon zal je argumenten, samen met zijn/haar collega's, in overweging nemen. Topics die al in het archief staan worden in principe NIET meer ge-unlockt, dus wees er snel bij! Dit om het algeheel overzicht niet kwijt te raken.
(Dit geldt niet voor polls; deze blijven een week staan.)

Wil je een foto in een topic plaatsen dan mag deze niet groter zijn dan 800 x 600 pixels. Is de foto groter dan kan je een linkje naar de foto plaatsen. Te grote foto's worden verwijderd.

Persoonlijke discussies gaan per privébericht en niet via een topic.

Gebruik van namen van ziektes wordt niet getolereerd - wie een ziekte gebruikt om er anderen mee uit te schelden wordt DIRECT en ZONDER WAARSCHUWING geband van het forum, en het betreffende topic wordt gelockt.

Hetzelfde geldt voor racisme en discriminatie - dit zijn strafbare feiten en dus NIET toegestaan. Dit geldt voor zowel berichtteksten, nicknames, persoonlijke signatures als afbeeldingen. Gebruikers die zich hiervan bedienen worden onmiddellijk verwijderd.

Eventuele reacties op het locken van topics en/of bannen van gebruikers dienen per prive bericht naar een van de moderators of administrators gestuurd te worden. Elke publieke reactie op een forum zal niet worden beantwoord en de betreffende topic zal worden gelockt.

Postings met een commerciële inhoud, welke inhoud betrekking heeft op producten of diensten van de poster, of een verwijzing of hyperlink naar de/een commerciële website van poster, zijn verboden en zullen zonder nader bericht worden verwijderd of aangepast.