Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
16-12-2017 21:49:52
Startpagina Help Ongelezen Berichten Wie is waar Zoek Inloggen Registreren

+  Volvo 850 Discussieforum
|-+  Technische/Tuningsboards
| |-+  Tuning Algemeen
| | |-+  ECU (Chip) Tuning
| | | |-+  ALM-Gauge Wideband Controller
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: 1 2 [3] Omlaag Print
Auteur Topic: ALM-Gauge Wideband Controller  (gelezen 748 keer)
myradon
Lid 100+
***
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 110

lidnummer: 85011967


« Antwoord #30 Gepost op: 07-12-2017 11:25:21 »

Okay guys. De ALM-controller heb ik naar de ECU-box verhuisd.







RPM-input voor ALM-controller heb ik op A10 geschakelde Ground op ECU aangesloten. Leuk de toeren lopen nu netjes mee in ALM GUI. Alleen A32 heb ik aangesloten. Alleen het NBOUT heb ik dus aangesloten. De auto is voor herkeuring geweest en na lekker heet stoken van de cat is de auto door de keuring gekomen. De waardes waren prima aldus garagist.





Gelogd
arjenT5R
De Beunhaas
Lid 1000+
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 6866


I love it when a beun comes together!


« Antwoord #31 Gepost op: 07-12-2017 11:32:27 »

Kun je per toerental een gewenste lambda waarde invoeren? Of wat voor nut heeft het toerental signaal?
Gelogd
myradon
Lid 100+
***
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 110

lidnummer: 85011967


« Antwoord #32 Gepost op: 07-12-2017 11:33:51 »

Ik heb geen idee wat toerental signaal voor een zin heeft. Dat is "optional" staat in docs. Ik was toch aan het solderen en dacht "ach je kleine moeite".
Gelogd
arjenT5R
De Beunhaas
Lid 1000+
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 6866


I love it when a beun comes together!


« Antwoord #33 Gepost op: 07-12-2017 11:35:29 »

Haha oke ja je hebt nu net zoveel moeite gedaan als het kost om de wideband mod te nemen enzo Grin
Gelogd
myradon
Lid 100+
***
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 110

lidnummer: 85011967


« Antwoord #34 Gepost op: 07-12-2017 11:38:17 »

Ja was draadje splicen en naar Superseal-connector trekken die naar ALM gaat; 10 minuten werk. Ik gebruik nu nog narrowband signaal vanuit ALM naar ECU. WB komt later als ik Motronic 4.4 aan de praat heb. Nu nog eerst groene injectoren enzo zoeken.
Gelogd
arjenT5R
De Beunhaas
Lid 1000+
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 6866


I love it when a beun comes together!


« Antwoord #35 Gepost op: 07-12-2017 14:48:38 »

Ja was draadje splicen en naar Superseal-connector trekken die naar ALM gaat; 10 minuten werk. Ik gebruik nu nog narrowband signaal vanuit ALM naar ECU. WB komt later als ik Motronic 4.4 aan de praat heb. Nu nog eerst groene injectoren enzo zoeken.

Good busy!
Gelogd
Dirk342
Clublidnr. 85011048
Lid 1000+
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 23040


Oud is leuk, behalve.....


« Antwoord #36 Gepost op: 07-12-2017 15:39:09 »

Beter zo in de ECU bak  eusa_clap eusa_clap
Gelogd

"Ik ben verantwoordelijk voor wat ik zég, niet voor wat jij begríjpt!"
Pagina's: 1 2 [3] Omhoog Print 
« vorige volgende »
Ga naar:  


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.03 seconden met 20 queries.