Auteur Topic: Antenne loopt vast (fotoverslag!)  (gelezen 21522 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jeff

  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 5256
  • Geslacht: Man
  • 850 2.5 10v LPI / 850 2.5 20v LPG
Re: Antenne loopt vast (fotoverslag!)
« Reactie #30 Gepost op: 08-06-2010 21:49:57 »
Zins mijn radio eruit is geweest, doet mijn antenne het niet meer. Heb de bekabeling gecontroleerd maar alle kabeltjes zitten nog gewoon goed vast en op de plek waar ze horen te zitten, zekering is goed en de bekabeling achter bij de antenne zit ook goed vast. Iemand enig idee wat het is, mijn 12v kabel was los gekomen heb deze opnieuw gesoldeerd mijn radio werkt dus nu wel alleen mijn antenne niet meer! Voorheen kwam die altijd automatische omhoog waneer ik de radio aanzette.

Iemand een idee?
Volvo 740 GL 1989 - Volvo 850 2.5 10v LPI (Rood) - Volvo 850 2.5 20v LPG (Geel) - Volvo 850 2.5 10v (Wit)

elianmars

  • V70 T5 + C70 T5
  • Polar lid
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 33949
  • Geslacht: Man
  • V70 T5 '05 + C70 T5 convertible '00
Re: Antenne loopt vast (fotoverslag!)
« Reactie #31 Gepost op: 08-06-2010 22:04:46 »
Even meten of er spanning op de kabel van de antenne komt als je de radio aanzet.

Svenneh

  • Lid 10+
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 73
  • Volvo 850 10v (1996)
    • Svenmenges.nl
Re: Antenne loopt vast (fotoverslag!)
« Reactie #32 Gepost op: 22-06-2011 13:41:59 »
Is er iemand die de foto reportage opnieuw kan uploaden?