Auteur Topic: Dienstmededeling  (gelezen 988 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

moderators

  • Het moderatorenteam
  • Moderator
  • Lid 100+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 403
Dienstmededeling
« Gepost op: 28-11-2006 18:36:06 »
Vriendinnen en vrienden van het forum.

We ontvangen signalen dat het op het forum een beetje uit de hand dreigt te gaan lopen en dat komt de sfeer niet ten goede.
Te vaak komt er een 'waar heb je je....' topic bij en daarnaast daalt het niveau van het forum soms tot een bedenkelijk peil.
Veel berichten lijken op ping-pong en zijn slechts voor een enkele lezer bedoeld. Dat soort zaken kunnen veel beter via de chat of een PB worden afgehandeld.

Het modereerniveau zal daardoor wat moeten worden aangehaald waarbij met name ongewenst fotomateriaal en sfeerbepalende opmerkingen zullen worden geweerd. Er hoeven dus geen opmerkingen over het verdwijnen van berichten te worden geplaatst. Als een bericht wordt gemodereerd is daar kennelijk reden toe.

Om te voorkomen dat a. het forum onleesbaar wordt en b. het forum verwordt tot een vuilputje hebben we besloten tot het houden van een grote schoonmaak. Een aantal topics zullen verdwijnen cq. op slot gezet worden.

Er komt een nieuw topic met de titel 'Mijn moment van vandaag....' In dat topic kun je al je plezier en ergernissen van de lopende dag spuien. Bijzonder aan dit topic is, dat het regelmatig en wellicht dagelijks opgeschoond wordt zodat de nieuwe dag zonder ergernissen van de vorige begonnen kan worden.

Veel plezier op het forum.
« Laatst bewerkt op: 28-11-2006 18:40:10 door mehn »
Deelnemen aan dit forum? Hou je dan aan de forumregels
Wil je je niet aan de forumregels houden? Blijf dan weg van dit forum