Auteur Topic: Turbo en DP te vervangen zonder brug??  (gelezen 17243 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Dave

  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 309
  • Geslacht: Man
  • Volvo S70 T5
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #30 Gepost op: 25-02-2008 19:16:14 »
ik krijg het niet gedaan met een krik
Gaat nochtans wel, ik heb onlangs nog zo gedaan. (Brug is aangenamer natuurlijk.) Wel een deftige krik gebruiken natuurlijk!

JCviggen

  • Flugplatz madman
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 3051
  • Geslacht: Man
  • Audi rijder :o
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #31 Gepost op: 26-02-2008 12:17:12 »
Heb't al een keer of 2 gedaan met krik en bokken maar dat is dusdanig onaangenaam dat ik toch een brug aanraad  ::)
Stage eleventy by backyard tuning


Citaat van: Duitsers
"Da komt der verruckter mit der Volvo wieder"

Wout309t

  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 2312
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #32 Gepost op: 26-02-2008 12:42:08 »
Heb het als topicstarter inmiddels al een paar keer zonder gedaan, en het is heel goed te doen.
Je moet zorgen voor een krik die flink hoog gaat.
Maar met brug gaat toch prettiger. ;D
2011 V70 2.0T R-Design MT

Eugene

  • Going fast on a budget
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 10058
  • Geslacht: Man
  • S60 T5
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #33 Gepost op: 26-02-2008 17:30:03 »
Heb't al een keer of 2 gedaan met krik en bokken maar dat is dusdanig onaangenaam dat ik toch een brug aanraad  ::)

Of een smeerput natuurlijk ;)

If it's not blown, it sucks...

johan283

  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1165
  • Geslacht: Man
  • Volvo 850 T5R (jan 1995)
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #34 Gepost op: 14-07-2009 11:03:33 »
Heb't al een keer of 2 gedaan met krik en bokken maar dat is dusdanig onaangenaam dat ik toch een brug aanraad  ::)

Of een smeerput natuurlijk ;)

Da's wel smerig zo'n put dan.....  :eusa_shifty:

Turbo-Geek

  • If in doubt, Flat out !
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 5102
  • Geslacht: Man
  • 855 T-5R BS aut/19T/MTE/Big FMIC/3"DP/BBK/KWII/18"
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #35 Gepost op: 16-11-2009 12:21:58 »
Ook met krik en 2x stevige jack stands gedaan, is wel te doen en dat op een parkeerplaats in de regen (onder de auto lekker droog), maar het moge duidelijk zijn een brug is natuurlijk veel beter.
-------------------------------------------------------
  The things you own end up Owning you !
-------------------------------------------------------

arjenT5R

  • Zeemans Tuning.
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 9202
  • Geslacht: Man
  • I've got propane running around my brain!
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #36 Gepost op: 16-11-2009 14:18:58 »
 ;D Ik vraag me af waar een brug voor nodig is  ;D
Liquid propane, knock free, ice cold " go fast fuel "!!

onnaj

  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1149
  • Geslacht: Man
  • For Sale: 850 2.3 T-5 LPI (270pk/430nm)
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #37 Gepost op: 16-11-2009 16:37:00 »
Past op de 16T geen slakkenhuis van een 15G, of is dit voor de flow ook niet aan te raden? Dacht er gelezen te hebben dat de slakkenhuizen hetzelfde zijn. Dan zou je ook enkel dat deel om kunnen wisselen op de turbo en dan is het probleem toch ook opgelost?

arjenT5R

  • Zeemans Tuning.
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 9202
  • Geslacht: Man
  • I've got propane running around my brain!
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #38 Gepost op: 16-11-2009 17:08:58 »
Past op de 16T geen slakkenhuis van een 15G, of is dit voor de flow ook niet aan te raden? Dacht er gelezen te hebben dat de slakkenhuizen hetzelfde zijn. Dan zou je ook enkel dat deel om kunnen wisselen op de turbo en dan is het probleem toch ook opgelost?

ja

alleen 15G is 2,25 inch uitgang en 16T is 3? (correct me if wrong)
maar het kan zowiezo!
Liquid propane, knock free, ice cold " go fast fuel "!!

wouter1220

  • C70 T5
  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 223
  • Geslacht: Man
  • Jetnoise make's me horny!
Re: Turbo en DP te vervangen zonder brug??
« Reactie #39 Gepost op: 03-03-2011 21:10:21 »
Als je van uitlaat knuffelen houd is zonder brug best te doen.

Heb het zelf ook gedaan, omdat de garage waar ik een brug had gehuurd zonder
stroom zat... (Had een oprijbrug die de auto net genoeg van de grond tilde om
er onder te kunnen liggen).

Heb redelijk wat intieme momentjes met de uitlaat gehad, het gaat echter wel!