Auteur Topic: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??  (gelezen 36387 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Bouke

  • Detaildealer
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 4910
  • Geslacht: Man
  • XC70 OR ,Ex V70R AWD '99,ex 854 glt, ex 855 T
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #60 Gepost op: 12-12-2010 22:05:09 »
Ik heb gewoon tergrote van het lampvoetje een gaatje met de dremel gemaakt in het plaatje wat in de weg zit en hopla je kan het lampje er zo uit halen . Dan het lampje wisselen en klaar ben je ;)

Bouke

  • Detaildealer
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 4910
  • Geslacht: Man
  • XC70 OR ,Ex V70R AWD '99,ex 854 glt, ex 855 T
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #61 Gepost op: 12-12-2010 22:13:52 »
weet iemand hoeveel watt de kleine lampjes van de schakelaars zijn??
dat geven ze niet aan, maar het werkt perfect en is heel goed zelf te doen. Ik heb het zelf bij bijna allemaal moeten doen en het meeste werk is de schakelaar in en uit elkaar halen ;D

sven0503

  • Lid 500+
  • ****
  • Offline Offline
  • Berichten: 525
  • Geslacht: Man
  • Volvo 850 T5 2.0
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #62 Gepost op: 08-08-2011 12:18:10 »
vandaag ook maar even met de info knop bezig..

uit de dashboard gehaald.. schakelijk gedemonteerd... lampje eruit.. en je raad het al... waar zat het veertje?

Die sprong eruit bij de demontage van de schakelaar... niet gezien waar deze precies zat.

iemand?


update: opgelost, gevonden elders op het forum :)
« Laatst bewerkt op: 08-08-2011 12:25:07 door sven0503 »

erikv70

  • Nieuw lid
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 8
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #63 Gepost op: 19-10-2011 21:16:26 »
deze lampjes kosten 4 euro bij de volvo dealer,je kan ze alleen bij de dealer kopen.

gr erik

Jack v

  • 2.5 20 v clublidnr. 85011550
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 6111
  • Geslacht: Man
  • vvis getuned
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #64 Gepost op: 19-10-2011 21:19:05 »
 je hebt ze al voor 1€
Opnieuw het wiel uitvinden heeft geen zin, verbeteren wel.

Thijs850

  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 351
  • Geslacht: Man
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #65 Gepost op: 02-09-2012 15:30:24 »
De speciaal zaak hier in Alkmaar verkoopt alle soorten, soldeerboutje en klaar. EUR 1,00
Gereden 440 '91, 440 '95, 460 '96, 850 GLE ,93, V40 2013 T3 Summum 103K.
Huidig '93, 850 GLT met 203.502km gekocht huidige stand 246.000.

robert31

  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 133
  • Geslacht: Man
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #66 Gepost op: 14-09-2012 15:45:01 »
 :(Ben ik net opgelicht voor 1,30€, haha. Is goed te doen als je er ff aan begint. Even kijken hoe de draadjes lopen en dan op maat knippen. En alles brand weer mooi.  :eusa_dance:

Gijs87

  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 233
  • Geslacht: Man
  • Saffron Pearl
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #67 Gepost op: 07-02-2013 20:56:56 »
Je kunt gewoon de lampjes los kopen en uit de witte houders halen.. Bij een electronica zaakje kost zon lampje €0,90..
C70 2.3 T5, Saffron Pearl, 1998

djkain

  • Clublid 85011978
  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 262
  • Geslacht: Man
  • S70 T5 Gunnar tuning
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #68 Gepost op: 12-11-2013 18:01:35 »
dat is allemaal goed en wel,
maar ik heb op heel het forum nog niet gevonden hoeveel watt deze moeten zijn?
0,96? 0,72?

Thijs850

  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 351
  • Geslacht: Man
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #69 Gepost op: 14-11-2013 20:54:15 »
Kijk even in mijn blog of het daarbij staat.. Ik heb het laatst ook gedaan!
Gereden 440 '91, 440 '95, 460 '96, 850 GLE ,93, V40 2013 T3 Summum 103K.
Huidig '93, 850 GLT met 203.502km gekocht huidige stand 246.000.

fust850

  • 850 Freak
  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 151
  • Geslacht: Man
  • 854 2.5T. 1997
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #70 Gepost op: 23-11-2013 17:50:59 »
5 Euries ex BTW was me te gortig, dus vandaag bij de electronicahandel 10 draadlampjes gekocht   (12v 60mA).
Vanavond eens proberen of ik de draadjes in de voetjes krijg en morgen testen in de roffel.
Update volgt.
Julius Seizure:  I came, I saw, I had a fit.

fust850

  • 850 Freak
  • Lid 100+
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 151
  • Geslacht: Man
  • 854 2.5T. 1997
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #71 Gepost op: 24-11-2013 14:58:53 »
Het is een beetje pieliewerk, maar de lampjes in de witte plastic voetjes zijn redelijk makkelijk te vervangen.  Leesbrilleke en/of loepje, pincet en klein schroevendraaiertje is alles wat je nodig hebt.

1,00€ - 1,30€ / stuk bij de electronicazaak. Ze zijn goedkoper online maar met verzendkosten erbij is het verschil miniem.
8 lampjes vervangen in een half uurtje tijd = een kleine 40 euries uitgespaard, da's toch 3 kratten Palm...  ;D


Julius Seizure:  I came, I saw, I had a fit.

ariendg

  • Lid 10+
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 14
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #72 Gepost op: 19-02-2014 22:50:32 »
Dit lijkt ook het juiste lampje te zijn: http://www.conrad.nl/ce/nl/product/582583/Microlamp----12-V----072-W----T1----FittingT1----Helder----Barth
Artikel nummer van conrad is: 720136
Kan iemand dit voor mij controleren?

Mocht het kloppen is dit hierbij ook een besteladres voor de andere forumleden zonder dat er een KVK nummber benodigd is zoals bij RS Online
Volvo C70 T5 Saffron Pearl

855T5+

  • ex-clublid
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 1356
  • Geslacht: Man
  • 2x 855 2.3 AUT '95: T5+ LPi 418 en T-5R CY
Re: Lampje vervangen in "infoknop" hoe??
« Reactie #73 Gepost op: 11-12-2014 23:14:10 »
Volvo: Mutatis Mutandis