Auteur Topic: Leesbaar houden  (gelezen 816 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

moderators

  • Het moderatorenteam
  • Moderator
  • Lid 100+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 403
Leesbaar houden
« Gepost op: 06-11-2007 19:19:11 »
Vrienden van het forum.

De moderatoren worden een beetje moe van telkens terugkerend commentaar over het opruimen van (delen van) topics. Vrijwel elke actie wordt gevolgd door een negatieve opmerking in het 'verbaasd'of het 'geërgerd' topic.
Ga er van uit dat het verwijderen van de topics een reden heeft. Ga ook eens bij jezelf te raden waaróm juist jouw opmerkingen worden weggehaald. Bedenk daarbij ook eens wat het gevolg voor het forum zou zijn geweest als je nou net díe opmerking níet had geplaatst.
De laatste tijd zijn er weer een groot aantal 1-2tjes verwijderd. Als je het echt nodig vindt om opmerkingen jegens 1 persoon te maken, zet dat dan in een PB en laat niet het hele forum 'meegenieten'.

De moderatoren spenderen dagelijks vele uren om het forum enigszins leesbaar te houden. Helaas wordt dat kennelijk niet door iedereen gewaardeerd. Wanneer ook jij (wie de schoen past .....) voordat je iets post even bedenkt  of het daadwerkelijk iets toevoegt aan het topic of het forum scheelt dat de moderatoren erg veel werk.
De winter komt er weer aan, de dagen korten en iedereen zoekt z'n heil weer meer aan de computer en op het forum. Help mee om het forum leesbaar te houden.

Bedankt
De mods
Deelnemen aan dit forum? Hou je dan aan de forumregels
Wil je je niet aan de forumregels houden? Blijf dan weg van dit forum