Auteur Topic: Passie voor Volvo en op zoek?  (gelezen 544 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ben

  • Ben je hebt gelijk!
  • Forumsponsor
  • Lid 1000+
  • *****
  • Offline Offline
  • Berichten: 6677
  • Geslacht: Man
  • V70 MY05
    • Voor alle Volvoliefhebbers
Passie voor Volvo en op zoek?
« Gepost op: 14-11-2007 20:15:22 »
Vacature nr: 261005
Opleidingsniveau: HBO, Universitair
Bedrijfsnaam: Volvo Cars Nederland
Branche: communicatie / media, industrie / energie
Functienaam: Project Manager Communications & Dealer Campaigns
Functiecategorie: communicatie- en pr-medewerker
Provincie: Gelderland, Nederland
Startersfunctie:Nee
Standplaats:Beesd
Parttime functie:Nee

Project Manager Communications & Dealer Campaigns

Je had altijd al de passie

En daar ga je nú echt werk van maken

Mis je het gevoel om gepassioneerd met auto’s bezig te zijn? Dan biedt Volvo je een mooie uitdaging als Project Manager Communications & Dealer Campaigns. Een prima carrièrekans die je elke dag de mogelijkheid geeft je passie voor de autobranche uit te leven. Samen met een aantal betrokken collega’s voor wie de merkwaarden van Volvo heel vanzelfsprekend zijn: veiligheid, Scandinavisch design en zorg voor het milieu naast rijplezier, kwaliteit en merkbeleving.

Project Manager Communications & Dealer Campaigns

De afdeling Communications van Volvo Cars Nederland is op nationaal niveau verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie rond het merk Volvo. Een team van enthousiaste professionals levert een bijdrage aan de realisatie van Volvo’s gewenste imago en bekendheid/voorkeur door middel van inventieve en effectieve, op de Nederlandse markt afgestemde, campagnes.

Verantwoordelijk en boeiend werk

Als project Manager Communications & Dealer Campaigns coördineer en implementeer je internationale campagnes voor de Nederlandse markt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, produceren en implementeren van lokale campagnes. Alle beschikbare communicatiemiddelen en –media neem je daarin mee (advertising & media, direct (e)mail, internetsites, point-of-sale-materialen etc.). Bovendien heb je een begeleidende en adviserende taak op het gebied van dealercampagnes als allround communicatiespecialist voor onze dealers. Gezien dit brede werkterrein heb je veel contact met interne afdelingen, de Volvo-dealerorganisatie, Volvo Car Corporation in Zweden en diverse bureaus.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde Universitaire- of HBO-opleiding Marketing/Communicatie en een aantal jaren ervaring in de communicatiebranche, bij voorkeur in of met een retailorganisatie. Uiteraard ben je analytisch, creatief en projectmatig sterk. Vanzelfsprekend beschik je over goede contactuele en organisatorische eigenschappen. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal zijn uitstekend evenals je kennis van de MS Officepakketten.

Belangstelling?

Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Marjolijn van den Heuvel, Manager Communications, telefoonnr. 0345-688285. Je sollicitatie kun je richten aan: Volvo Cars Nederland B.V. t.a.v. Afdeling Human Resources Postbus 16 4153 ZG Beesd. Reageren via e-mail kan ook: soll@volvocars.com

Bij Volvo werken we vanuit een heel specifieke Volvo-visie: life is better lived together. En vanuit die gedachte werken we met zorg voor mensen en relaties. Heel concreet: met passie voor veiligheid, design, voor rijplezier en voor alles wat met de beleving van een Volvo samenhangt. Zowel op ons hoofdkantoor in Beesd, als bij al onze Volvo-dealers in heel Nederland.

Bron: Adformatie